Sängbord, vi har det mesta.

Fina sängbord till sovrummet

Hur vill du att dina sängbord ska se ut? Det finns en uppsjö av alternativ som är både lite större och mindre. Beroende på hur just ditt sovrum ser ut till storleken och vad du gillar för stil, är en avgörande faktor för vad du önskar för bord. En god idé kan vara att investera i tidlösa sängbord, dels passar det oberoende stil och håller under flera år.

Sängbord i ek, svart eller vitt?

Ek är till att börja med ett uppskattat träslag som passar in oavsett stil, dessutom är det tidlöst. Sängbord i massiv ek ger en härlig känsla av hantverk och kvalité, det bryter också av snyggt mot både ljusa toner likväl som mörka. Söker man efter något som man ska gilla under en lång tid, då är ek ett bra alternativ. Även träslag som björk och valnöt är snyggt och tidlöst. Vill man hellre ha något mer grafiskt, som svart eller vitt kan det vara bättre att välja det. Svart och vitt är väldigt tacksamt, det passar verkligen in överallt och är dessutom väldigt snyggt.

Låt designen bestämma

Hur vill du att ditt eller dina nattduksbord ska se ut? Ska de vara stora eller små? Med mycket förvaring eller räcker det med en låda? Har man flera saker bredvid sängen, såsom böcker, vattenglas och inredningsdetaljer – då kan det vara bra med mycket förvaring. Är du mer minimalistisk och förvarar gärna bara en vacker glasvas med en blomma i bredvid sängen? Då kan det vara passande med ett väggfast sängbord som är smidigt, litet och med få förvaringsmöjligheter.

Oavsett hur man är som människa och vad man gillar, så är det viktigt att investera i inredning som får hjärtat att banka lite extra. Kanske är det massiv ek eller svartbetsad bok? Eller är det väggfasta detaljer eller detaljer som tar plats på golvet? Rätt inredning till sovrummet skapar harmoni och bidrar till en god natts sömn. På nätet finns det flera snygga sängbord som också är billiga, som dessutom är smidiga att beställa och har en bra kvalité. Unna dig att sova lite bättre med fina och rejäla nattduksbord vid din sida.

Quick Butik