Alba sovrumsmöbler

Vi lever efter mantran ”Design for you” och därmed utökar vi vårt möbelsortiment ytterligare. Detta för att alltid tillföra våra kunder vad de önskar. Därför har vi nu utökad och förnyat vår Alba möbelserie med lite fler möbler. Men bibehåller samma goda kvalité som alla våra sovrumsmöbler har.

Originalet, Alba sängbord finns nu i alla våra standardutföranden – ek, vit och nykomlingen i svart. Men eftersom många tycker om högre sängmodeller behövde vi även ett högre sängbord, resultatet blev Alba 3.Ett lite högre sängbord men lite mer förvaring än sin lillasyster. Sedan var det ett måste att tillföra en sänggavel i kollektionen och Alba sänggavel föddes i ek, vit och svart. Sist men inte minst, en byrå, Alba byrå. Det var ett tag sedan vi designade en ny byrå och nu var det dags! En lite längre, men längre byrå som passar både i sovrummet som i hallen.

Alba serien har en tuff karaktär och ett samtida uttryckt, med rena enkla linjer som appellerar det nordiska hemmet och designen. Serien är lämplig för både ett modernt och klassiskt inrett hem.

Mer information om våra sängbord och nya alba serien hittar ni här.

Lämna ett omdöme

Quick Butik