[thb_gap height=”100″]
[thb_gap height=”100″]

Team Zebra

Mikael Rosenquist

VD

Han är fundamentet och visionären bakom hela Zebra Collection, chefen eller mer officiellt VD:n. Han är den med drömmen, och han är den som gjorde sin dröm till verklighet och en del av sin vardag genom att starta Zebra. Han strävar kontinuerligt att bygga företaget vidare och bygga sin vision, dröm och sitt mål, en byggsten i taget och alltid med sitt drömlag vid sin sida.

Ulrica Rosenquist

Design manager

Produktion och att producera har alltid varit en del av hennes liv. När hon äntrade Zebra Collection, möjliggjorde det för henne att ta detta till en kreativare sida, som vår Design Manager. Du kan stöta på hennes otroligt varma sätt och röst om du har en fråga angående en av Zebras produkter, ja vilken fråga som helst, faktiskt. Kul fakta, är att hon kan mer eller mindre alla Zebras artikelkoder utantill.

Alexandra Ferkau

Webb & PR

Ett kärt barn har många namn som man säger, och det är inte mycket Alexandra inte kan göra på företaget, trots att titeln på hennes visitkort är PR & Webb Manager. Hennes huvudfokus är att se till att du känner till varumärket Zebra Collection. ”Zebra till alla” och ”Going global” som hon flitigt säger. Och om du har något med oss att göra, då kommer du antagligen ha någon form av kontakt med vår ”Alex”.

[thb_gap height=”50″]
Petra Persson

Support manager

Hon är en lycklig själ och lyser klarare än någon annan stjärna på himlen, ett glädjefullt energiskott på Zebra Collection kontoret. I sin kompetens ryggsäck har hon stor erfarenhet som inköpare. Detta blev en naturlig roll för henne även hos Zebra, så det är Petra som ser till att våra lagerhyllor är fyllda med produkter. Men du kan även stöta på hennes smittsamma leende i en av våra återförsäljares butiker, eftersom hon även ser till att deras Zebra shop-in-shop ser säljande ut.

Maksym Romanko

Warehouse Manager

Han är stark som en oxe och rör sig snabbare än vinden, ja bara ur vägen om du går ut och rör dig på Zebra Collections lagerytor. Zebras lager är hans domän, det är hans borg, där gäller hans struktur och lagar. Maksim har bokstavligen talat stenkoll på allt han gör. En tillgång för vårt drömlag som ivrigt ser till att du får dina Zebra Collection produkter och kan njut av dem i tid. Visste ni att fotboll är hans stora passion och på hans fritid både tränar, spelar och tävlar han med bollen.

[thb_gap height=”75″]

Zebra Collection är ett varumärke präglat av stilren och enkel design. Vi har valt att specialisera oss på hemmets alla rum och dess inredning.

Vårt sortiment är brett med en inriktning på den Skandinaviska designen vi nordbor appelleras av. Rena och enkla linjer med massiva träslag och textilier som går i samma färger. Vi designar hela sortimentet i Sverige.

Kollektionerna består av textilier och möbler. I textilkollektionen finns allt du behöver för din säng och lite till. Från svala naturfärgade percale bomullslakan och påslakan, till exklusiva satinset, som kan mixas med snygga överkast i flera naturfärger. Handdukssortimentet går i samma stil i skön bomull med många färger.

Möblerna finns i massiv ek, björk och svartbetsad massiv bok från Östersjöregionen, men även i en enkel vitmålad ton, valnöt och faner. Det finns allt från ett flertal olika sänggavelmodeller till sängbord, byråer, soffor och andra accessoarer att välja mellan.

Zebra Collection har allt till och för Ditt hem.

[thb_gap height=”100″]

Designgruppen

Från vänster till höger: Mikael Rosenquist, Ulrica Rosenquist, Magnus Liljeberg, Rutger Andersson, Måns Broman och Ola Gillgren.

[thb_gap height=”20″]

Alltid stanna lokalt och använda sig utav lokala talanger har varit en viktig del när Zebra Collections resa började. Det allra första steget var att utforma den första produkten, en möbel, Mikael hade idén och med hjälp av Magnus Liljeberg ritades Nova kollektionen. Zebra Collection var född.

Zebra Collection har alltid varit trogen sin vision och idag tar vi än fram all design hemifrån, lokalt. Ett samarbete med Rutger Design AB resulterade i att Måns Broman ritade Somerset kollektionen, Ulrica Rosenquist fick det roliga projektet att utforma textilkollektionen, och vårt senaste samarbete med Ola är fortfarande ett hemligt projekt som väntar på att lanseras.

[thb_gap height=”100″]