Team Zebra

Mikael Rosenquist
Mikael Rosenquist

VD


Mikael Rosenquist VD

Han är fundamentet och visionären bakom hela Zebra Collection, chefen eller mer officiellt VD:n. Han är den med drömmen, och han är den som gjorde sin dröm till verklighet och en del av sin vardag genom att starta Zebra. Han strävar kontinuerligt att bygga företaget vidare och bygga sin vision, dröm och sitt mål, en byggsten i taget och alltid med sitt drömlag vid sin sida.

Ulrica Rosenquist
Ulrica Rosenquist

Design manager


Ulrica Rosenquist Design Manager

Produktion och att producera har alltid varit en del av hennes liv. När hon äntrade Zebra Collection, möjliggjorde det för henne att ta detta till en kreativare sida, som vår Design Manager. Du kan stöta på hennes otroligt varma sätt och röst om du har en fråga angående en av Zebras produkter, ja vilken fråga som helst, faktiskt. Kul fakta, är att hon kan mer eller mindre alla Zebras artikelkoder utantill.

Ulf Atles

Ekonomi


Ulf Atles Ekonomi

Pengar är ingen främling för den här mannen och skämtsamt kallad för ”moneyman” på Zebra Collection, det betyder givetvis att han håller reda på ekonomin. Han följer inte bara finanserna utan också en knekt i alla affärer.

 

Petra Persson
Petra Persson

Inköpare


Petra Persson Ledande Inköpare

Hon är en lycklig själ och lyser klarare än någon annan stjärna på himlen, ett glädjefullt energiskott på Zebra Collection kontoret. I sin kompetens ryggsäck har hon stor erfarenhet som inköpare. Detta blev en naturlig roll för henne även hos Zebra, så det är Petra som ser till att våra lagerhyllor är fyllda med produkter. Men du kan även stöta på hennes smittsamma leende i en av våra återförsäljares butiker, eftersom hon även ser till att deras Zebra shop-in-shop ser säljande ut.

Denis Skobalj
Denis Skobalj

Webbutvecklare


Denis Skobalj Webbutvecklare

Kodaren eller ”hackaren” som han ibland kallas för. Ser till att hålla insekterna borta från våra fantastiska hemsida som han dessutom hjälpt oss bygga. Här går tangentbordet varmt och finns där frågor rörande hemsidan är det han vi vänder oss till och som numera även hjälper oss med orderhanteringen. Hittar du inte honom på kontoret gör du det säkert på gymmet.

Magnus Liljeberg
Magnus Liljeberg

Digital Designer


Magnus Liljeberg Digital Designer

Hos denna man pulserar den kreativa ådran allra starkast och är med hjälp utav den som Magnus sätter sin prägel på allt digitalt material som exponeras. Ofta kallad den digitala trollkarlen då han kan få det mesta att ta ny form, färg och utseende. Han har många verktyg i sin verktygslåda men den starkaste är adobe-serien. Här flödar humorn lätt genom kontorslokalerna och en dag blir aldrig sig lik.

Mia Persson

Visuell Merchandiser


Maria Andersson Visuell Merchandiser

Hon har den extra touchen och det speciella ögat med uppmärksamhet på vackra detaljer, Zebra Collections visuell merchandiser. Hon reser huvudsakligen runt Sverige och besöker våra återförsäljare och är deras hyllor som hjälper hand, hon är också ett utmärkt kreativt hjälpmedel vid fotografering och när någon får ett kreativt mentalt block

Maksym Romanko
Maksym Romanko

Lagerchef


Maksym Romanko Lagerchef

Han är stark som en oxe och rör sig snabbare än vinden, ja bara ur vägen om du går ut och rör dig på Zebra Collections lagerytor. Zebras lager är hans domän, det är hans borg, där gäller hans struktur och lagar. Maksim har bokstavligen talat stenkoll på allt han gör. En tillgång för vårt drömlag som ivrigt ser till att du får dina Zebra Collection produkter och kan njut av dem i tid. Visste ni att fotboll är hans stora passion och på hans fritid både tränar, spelar och tävlar han med bollen.