Sigtuna Stads Hotell

Zebra Collection i stolt samarbete med Sigtuna Stads Hotell.

Det har tisslats och tasslats mycket bakom kulisserna på Zebra HK. Det har skickats många bilder, ritningar och inredningsförslag fram och tillbaka, NU är allt äntligen klart och alla möbler och textilier är på plats! Vi på Zebra Collection är otroligt glada att ett sådant anrikt hotell har valt att arbeta med oss, och vi önskar alla deras framtida gäster en fantastisk upplevelse och sömn hos dem.

Vi har inrett Sigtuna Stads Hotell med sängar, sänggavlar, sängbord, soffor, fåtöljer, fotpallar och en massa lyxiga textilier från oss.

 

Sigtuna-rum

I bilden ser du vår ställbara säng med optimal sovkomfort i färgen Platinum grey samt prydnadskuddar.

Sigtuna

Christinehof 2-sits soffa

Sigtuna-fåtölj

Howard fåtölj och fotpall.

Sigtuna-fåtölj-herr

Howard fåtölj & fotpall, Silva herrbetjänt samt Nova 840 byrå i ek.

Om Sigtuna Stads Hotell.

Sigtuna Stads Hotell är ett världsunikt litet designhotell, som är ett av Sveriges särklass mest unika designhotell. Hotellet tilldelades sin 5 stjärniga status redan 2003 och är idag ett av Sveriges få femstjärniga hotell. Designestetiken är en brilliant 30-50 tal modern tappning och skandinavisk formgivning med designklassiker från bland annat Hans Wegner, Louis Poulsen och Fritz Hansen. Hotellet har även en utmärkelser i White Guide för sin restaurang 1909, samt som hotellet är Svanemärkt.

Hotellet uppfördes redan 1909 och ni hittar denna välslipade juvel invid vackra Mälarens strand, mitt i centrala Sigtuna. Det är lika vackert och magiskt idag som då, och är en populär mötesplats på den nationella och internationella möten och konferenser.

Besök Sigtuna Stads Hotell här: LÄNK

Quick Butik