Sofias änglar + Zebra Collection

I premiäravsnittet av Sofias änglar får tittarna följa med till Kramfors och möta Lotta, mamma till tre barn, men bara hon och dottern Maja bor i huset. Småbröderna Simon och Emil mördades av sin pappa på Dalarö för 3 år sedan. Då blev hon den uppmärksammade ”Dalarömamman”.

3 år senare stiger Sofias änglar in i bilden med tröst, goda idéer och stora hantverkskunskaper – allt för att skapa ett varmt hem. I programmet Sofias änglar som sänds på kanal 5, möter tittarna familjer som har råkat ut för olyckor, dödsfall och sjukdom och hjälpen dom får med deras boende, som i många fall håller på att falla isär då sjukdomen tar all deras kraft och pengar. Zebra Collection kan stolt och varmt meddela att vi samarbetar med Sofias änglar säsong 7.

I premiäravsnittet av säsong 7 skickade Zebra Collection över ett komplett sovrum till Lotta och Sofias änglar, nedan kan ni se en bild av resultatet. Allt för att bygga en hemtrevlig och skön miljö att komma hem till och slappna av i.

Glöm inte att många har fått hjälp, men många fler behöver det och tillsammans kan vi alla göra skillnad. En hjälpande hand eller någon form av vänlighet, oavsett hur stor eller liten, går aldrig någonsin till spillo.

Zebra Collection i samarbete med Sofias änglar.

 

Om Sofias änglar

”Änglarna tar helhetsgreppet på familjer i nöd. Familjer som verkligen behöver hjälpen de inte kan få någon annanstans. I varje avsnitt träffar vi en familj som mitt i livet råkat ut för
det ofattbara, en olycka, sjukdom eller annan familjekatastrof. Änglarna hjälper till att få ordning på hem och vardag och visar att livet faktiskt kan gå vidare när det värsta som kan hända händer.” -Venue Media

Du kan se Sofias änglar varje måndag 20:00 på Kanal 5 och Dplay.

 

Inköpslista:

Quick Butik