Zebra Collection kommer till Spanien

Det tisslas och tasslas för fullt på Zebra Collection kontoret, alla är febrilt insatta i sitt knappande på tangenterna och det är en härlig stämning på kontoret. Förväntansfulla, energifyllda och nu kör vi mentalitet som gäller. Ja det är mycket som händer hos oss, det gäller att hänga med!

Har ni sett denna bild:

Dreamteam spain

Dreamteam Spain

 

Om ni har, har ni vem som sitter vid bordet? Ett nytt ansikte, mellan ekonomen Ivan och design managerna Ulrica hittar ni henne. Låt oss presentera Julia, Julia Gea Lorente, som härstammar från det underbara landet Spanien. Hon var för ett tag sedan på besök i Skåneland och vi föll pladask för hennes varma personlighet, att hon vågade och att hon brinner för det hon gör! Och varför berättar vi detta för er, jo för idag är det officiellt och vi välkomnar varmt Julia till vårt dreamteam. Framtiden är alltid oviss men ack så spännande!

Rekryterar vi från Spanien, si, för att nästa NY&HET är att Zebra Collection kommer till Spanien. Vi öppnar snart vårt första egna showroom utanför Sverige gränser, Zebra till alla! Mer exakt i staden Torrevieja. Vi har lokalen och nu är det full fräs på planering, rivning, byggande – you name it.

Stay tuned!

Gladaste hälsningar
Team Zebra

Lämna ett omdöme

Quick Butik